Yritys


LAATUAUTO CENTER OY

Laatuauto Center Oy on Kuopiossa kotipaikkaa pitävä koko Euroopan laajuinen autoliike, jonka toiminta perustuu yksilöllisiin erikoisvarusteltuihin premium-luokan autoihin. Tapamme toimia on antaa sinulle parasta vastinetta rahalle, laadusta tinkimättä. Tämä heijastuu myös myymiimme tuotteisiin.

Toimintamallimme on nykyaikainen ja pohjautuu pitkälti verkossa käytävään kaupankäyntiin, jossa haluamme palvella sinua koko maan kattavasti. Henkilökunnallamme on 20 vuoden kokemus autoalan eri osa-alueilta ja annamme asiantuntijuutemme teidän käyttöönne.

Toisille ihmisille auto on vain kulkuväline, jolla siirrytään paikasta toiseen – toisille se on työväline, unelma tai elämys, jolla ajaessa rentoutuu ja pääsee irti arjen kiireistä. Näitä unelmia me olemme täyttämässä.

Tervetuloa palveltavaksi ja tekemään onnistuneet autokaupat.

TOIMITILAT

Palvelemme asiakkaita myös perinteisesti kivijalkamyymälässä Kuopion Leväsellä.

Nykyaikainen liiketilamme on tämänpäivän autokaupan tarpeisiin suunniteltu ja siihen on haettu tyylillisesti vivahteita eurooppalaisista autoliikkeistä.

Kiinteistö on täynnä ekologisuutta ja vihreitä arvoja kunnioittavia rakennusmenetelmiä.

Kiinteistön rakennusvaiheessa on pureuduttu materiaaleihin ja niiden ekologisuuteen, joista muun muassa alumiinipintaisten 160mm paksuiset uretaaniseinien ja massiivisten alumiinirunkoisten 54mm lasilla varustettujen schugo-lasiseinäelementtien lämpöarvot ovat markkinoiden parhaimmistoa.

Lämmitys hoituu uusiutuvaa energiaa hyödyntäen maalämmöllä vesikiertoista lattialämpöä käyttäen. Liiketilan valaistus on hoidettu tyylikkäästi täysin led-teknologiaa hyödyntämällä.

Näillä rakennusvaiheessa tehdyillä valinnoilla ympäristöystävällinen liiketilamme ja toimintamme kuluttaa vuodessa kaikkiaan noin reilu 13000kwh energiaa. Tämä pitää sisällään kaiken toimintaan tarvittavan sähkön ja valastuksen sekä lämmitettävää tilaa noin 2750 kuutiometrin verran.

Materiaalivalinnoissa olemme pitäneet linjaa yksinkertaisuudessa ja maanläheisyydessä.

Rakennuksen runkona kannattelee Suomessa valmistettu puupalkkirunko. Lisäksi puukuidusta tehdyt väliseinät tuovat mukavasti ilmettä ja lämpöä. Koko liiketilaan on valettu kuitubetonilattia, josta on timanttilla esiin hiottu upea kivipinta. Tulevaisuutta sekä pienempää hiilijalanjälkeä kunnioittaen liiketilan suunnittelu sekä inspirointi by Laatuauto Center Oy